Cégünk kizárólag első tulajtól beszerzett, biztos előéletű, lízingelt autókkal foglalkozik, és importál Magyarországra. Ezen autók előnye, hogy közvetlenül a lízingcégtől származnak (ALD, Alphabet, Leaseplan, Athlon, Arval stb..), és lízingnek köszönhetően minden esetben márkaszervizelt, és szervízkönyvvezetett gépjárművek.
Folyamatosan fejlődő világban élünk, személyesen, és cégesen is törekszünk arra, hogy modern megoldásokat összegyúrva, profi szolgáltatást tudjunk biztosítani. Régen az autóimport arról szólt, hogy pár ember felkerekedett, kimentek Németországba, Olaszországba, bevásároltak autókból, hazahozták, és eladták belföldön drágábban. Most ugyanezt akármelyik magánember meg tudja csinálni egy laptoppal az otthona kényelméből. Hogy? Itt jövünk mi a képbe. Kialakított infrastruktúránkkal, több ezer lízingelt autó tekinthető át naponta, az autó valódi állapotával, esetleges külcsínjeivel együtt meghirdetve. A kiválasztást követően, az autót leszállítjuk, lehonosítjuk, és névre írva, rendszámmal adjuk át.

Csapatunk

Csapatunk mindig is technológiai fejleszésekkel, és termékek kialakításával, gyártásával foglalkozott. Büszke referenciáinknak tudhatjuk az iGas Technologies - t, illetve AIT Smart Desks termékeit. Ezek mellett, mivel technológiában érdekelt emberek vagyunk, figyelemmel kísértük az autópiac fejlődését, így jutottunk oda, hogy szolgáltatásunkkal Magyarországon bárki megtalálja magának a számára megfelelő autót, a Suzuki Alto-tól kezdve a Lamborghini Urus-ig. Fő irányzatunk az elektromos és Plug-in hybrid kategória, de infrastuktúránkban minden márka illetve modell megtalálható.